100% geknokt, 100% gefaald; Esther van Fenema en Jan Roos

Onze gesprekken worden opgenomen in de collectie van het Instituut voor Beeld en Geluid. Ze zijn relevant en blijven geldig voor de toekomst. Help deze toekomst met een donatie of adopteer voor 100,00 euro een aflevering en kom met je naam in de leader: NL23 TRIO 0390 4379 13

‘Spijt is wat de geit schijt’

‘Er is maar één mijnheer van de MH17 goed geworden en dat is Frans Timmermans. Hij heeft zijn carrière in Brussel daaraan te danken en. Timmermans heeft voor de VN ronduit staan liegen. Hij is een verschrikkelijke opportunist’.

Jan Roos heeft de turbulentie overleefd. Café Weltschmerz vroeg zich af hoe het na de echec van zijn verwachtingsvolle politieke carrière met hem gaat. We kunnen gerust zijn. Evident dat het resultaat niet was wat hij er zelf van had verwacht en dat doet pijn. Hij heeft negen maanden voor 100% gevochten voor een ideaal en heeft daarbij voor 100% gefaald; daarover spijt hebben zou laf zijn, stelt hij.
Een gesprek over: het opblazen van PowNed, de wandelgangen van Den Haag, Frans Timmermans en de MH17, de Turkenrel, het corrupte Oekraïne, de portemonnee van Dominique Weesie, links en rechts en over Jan Roos en zijn nieuwe uitdagingen.


[contact-form][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mailadres’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Website’ type=’url’/][contact-field label=’Reactie’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.