#19 | Een deltaplan voor ventilatie en ionisatie van binnenruimten IAb Gietelink en Eliane Khoury

Eliane Khoury werd geboren in Nazareth en studeerde Chemische techniek in Haifa (Israël). Daarna emigreerde ze naar Nederland en studeerde daarna Biochemie aan de TU Delft. Vandaaruit richtte ze het bedrijf VFA (Virus Free Air) Solutions op.(2007) Ze ontwikkelde een zuiveringssysteem waarin Electro-statische werking, ionisatie en mechanische filtratie zijn gecombineerd. Koer vertelt enthousiast over haar ventilatie-ionisatiesysteem als effectief middel tegen het Coronavirus, maar tevens tegen bacteriën, stikstof en fijnstofdeeltjes in binnenruimtes. Zelfs de WHO doet nu onderzoek. Ze onderschrijft de oproep van Maurice de Hond voor een Deltaplan van Ventilatie.
Bekijk deze video op YouTube:


Bekijk de video op LBRY.tv:

Luister de podcast op SoundCloud:

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.