2017, het Jaar van de Haan; Esther van Fenema met Adjiedj Bakas

“De nieuwe kloten voor Europa in het jaar van de Haan”.

Adjiedj Bakas spreekt met Esther van Fenema over trends in 2017; over zelfvoorziening en digitale transformatie.

Waar gaan we in 2017 naar toe?

Bescherming is volgens Bakas het centrale woord. Op alle fronten voelen we ons bedreigd en zijn we op zoek naar bescherming. We gaan ons aan groepjes en platforms verbinden om elkaar te beschermen. Google is georganiseerd in tribes van 150 personen. Dat is een magisch getal, want dat is nog overzichtelijk en je kent elkaar bij de naam en de context. Die groepen gaan met elkaar ondernemen, ruilen delen en wellicht ook buiten het geldsysteem om. Een seculaire economie. Je moet het als burgers zelf gaan regelen want de overheid is impotent.
Verder gaat het o.a. over de Brzezinski doctrine; Door de opkomst van internet en de sociale media gaan mensen zaken zelf uitzoeken, stellen alles ter discussie, inclusief de msm, politie, artsen etc., maar ook de autoriteit ter discussie stellen. Je zal autoriteit opnieuw moeten verdienen, want de burger is niet meer voor de gek te houden. Slechts 23% van de Amerikanen geloven de main stream media nog. het overige deel informeert zich uitsluitend nog via de underground media…..

Doneer CAFÉ WELTSCHMERZ we hebben uw hulp echt nodig! NL23 TRIO 0390 4379 13


[contact-form][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mailadres’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Website’ type=’url’/][contact-field label=’Reactie’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.