#5 | Klopt de Corona informatie en zijn de maatregelen te rechtvaardigen? | Karel van Wolferen

Zijn de beperkende quarantaine maatregelingen te rechtvaardigen?
2,9 miljard van de mensheid, meer dan de helft van de mensheid in de wereld, zijn gedwongen of hebben zichzelf in een isolement geplaatst. 90 landen doen mee aan de gehele of gedeeltelijke quarantaine .
Internationaal hebben regeringen maatregelen uitgevaardigd die een ernstige inbreuk is op het leven van de burger. Het legt ook 2/3 van de wereldeconomie plat. De vraag is of de cijfers quarantaine maatregelen zijn te rechtvaardigen.
Op 3 april werden wereldwijd 53,000 doden geteld.
Vergelijkbare cijfers van andere infectieziekten, wereldwijd tussen 1 januari 2020 en 25 maart zijn:
Influenza 113.000
Aids 390.000
Malaria 228.000
Kanker 2.000.000
Daarbij blijkt dat Corona doden op hoge leeftijd waren en één of meerdere onderliggende kwalen hadden en wellicht niet meegeteld zouden moeten worden.
De vraag is ook, of de schade die de maatregelen veroorzaken in verhouding staan tegenover de ernst van de virus uitbraak. Een groeiend deel van de Nederlandse samenleving begint haar overheid en het waarheidsgehalte van de informatie ernstig te wantrouwen.
Bekijk deze video op YouTube:


Bekijk de video op LBRY.tv:

Luister de podcast op SoundCloud:

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.