5G is een serieus risicovolle straling: Rob van der Boom en Luc Leenders

5G verschilt enorm met de bestaande stralingen die wij om ons heen gewend zijn. Terwijl de gezondheidsrisico’s onvoldoende en niet onafhankelijk onderzocht werden.
Wereldwijd is de industrie samen met de telecomproviders en de overheden er alles aangelegen om het vijfde generatie draadloze netwerk (5G) netwerk uit te rollen. Grote economische belangen staan hierbij op het spel. Het draadloze internet wordt sneller en wordt daarmee beschikbaar voor een stroom aan nieuwe slimme producten.
Maar hoe veilig is het, hoe grondig werden de gezondheidsrisico’s onderzocht en wat betekend dit voor onze welzijn?
Door deze en andere draadloze technologieën is de hoeveel straling de afgelopen jaren enorm toegenomen. De wetenschapper Martin Pall, een deskundigen op het gebied van elektromagnetische velden, publiceerden veelvuldig over de gezondheidsrisico’s van de 5G ontwikkeling. Luc Leenders, coördinator van stralingsarm Vlaanderen praat met Rob van der Boom, voorzitter van de stichting Elektrohypersensitiviteit, over het onderzoek van Pall.
Bekijk deze video op YouTube:


Bekijk de video op LBRY.tv:

Luister de podcast op SoundCloud:

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.