Achter ieder cijfer zit een mens – Max von Kreyfelt en Erik Boomsma

Max von Kreifelt gaat in gesprek met Erik Boomsma, die als mens en ondernemer zijn bestaan -en het bestaan van zijn kinderen en kleinkinderen- bedreigd zag door de dystopische en wereldwijd gecoördineerde maatregelen tegen de bevolking. Hij besloot om diepgaand onderzoek te doen naar waarheidsvinding.

Erik wil met zijn onderzoek een bijdrage leveren aan het creëren van een Nieuwe Wereld die we wél willen. Sinds maart van dit jaar houdt hij ook de cijfers bij uit het meld- en registratiesysteem ‘EudraVigilance’ van de Europese Unie (link: https://www.adrreports.eu/en/search_subst.html ) en het Nederlandse Centraal Bureau voor de Statistieken (link: https://opendata.cbs.nl/statline/#/CBS/nl/dataset/70895ned/table ). Boomsma wil de gevonden feiten, bewijzen en cijfers graag met ons delen.

Hij laat ons tevens zien hoe de farmaceutische industrie statistische uitkomsten van onderzoek manipuleert en via marketingcampagnes de bevolking misleidt. Maar ook neemt hij ons mee in de cijfers van de meldingen van bijwerkingen en overlijdens die direct gerelateerd zijn aan de injectie-campagne met de experimentele vloeistoffen van Pfizer, Moderna, AstraZeneca en Janssen. De resultaten zijn schokkend. Het lijkt er sterk op, dat er zich een ware genocide onder de bevolking van de Europese Unie voltrekt.

Word stamgast van Café Weltschmerz. Word lid. Steun het tegengeluid. Meld u nu aan:

Registreren

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.