Actiejournaal week #25 – Martina Groenveld met Michel Reijinga en Sascha Beentjes

Bekijk de video op LBRY.tv:

Martina Groenveld neemt het afgelopen demonstratie-weekend door met Michel Reijinga (Nederland in Verzet) en Sascha Beentjes – Van Westen (Vrouwen voor Vrijheid). Het ‘Woodstock van de 21e eeuw’ in Haarlem bleek niet helemaal Michel z’n ding te zijn. Gelukkig vond hij troost aan de bar.Hebben onze koning, Willem Alexander, en burgemeester Jan van Zanen zich schuldig gemaakt aan Animal Farm-achtige praktijken, zoals Grapperhaus dat verleden jaar deed, tijdens zijn bruiloft? Michel sprak erover tijdens zijn speech, afgelopen zondag.
Uiteraard wordt ook de agenda voor komend weekend besproken. Zaterdag 26 juni, vanaf 12:00 uur in Emmen. Zondag 27 juni, vanaf 16:00 uur in Maastricht.
Wilt u doneren? Doe dit dan naar M. Reijinga, NL54ABNA0511175426, o.v.v. DONATIE.
Kijk ook op de website: https://nederlandinverzetshop.nl/

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.
Waardeer je onze video’s? Help ons een in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz.
https://steun.cafeweltschmerz.nl/
Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?

Nieuwsbrief


Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s?
Klik hierboven dan op Abonneren!

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.