Ad Nuis: Alles is fake news


MOGELIJK, MISSCHIEN, WELLICHT.

Sinds een half jaar denk ik dat alles nep is. Ieder bericht dat ik lees geloof ik niet meer. Ik zie overal sprekende poppen. Ik denk dat iedereen op TV een persiflage is van zichzelf, dat ik permanent naar de TV Kantine zit te kijken. Voor mij is alles Fake News. Wat een jaar vol leugens en propaganda met een mens kan doen.

De eerste week van 2021 doe ik John Lennon na, ik hou een bed-in, zinnen verzinnen om dit stukje te schrijven en verder lekker wezenlozen in een ochtendjas. Zo keek ik alle afleveringen van de Thunderbirds. 5, 4, 3, 2, 1, Thunderbirds are Go! Ik heb zelfs geprobeerd ze te bellen om de mensheid te komen redden, maar er werd niet opgenomen bij International Rescue. We staan er alleen voor, we moeten het zelf doen.

Het Corona nieuws kwam snel opgang in 2021 of is eigenlijk nooit gestopt. Gelukkig maar, want je gaat het toch missen, ik ben toch verslaafd geraakt aan dit absurde toneelstuk. Ik wil weten hoe het verder gaat. Ik droom er zelfs van. Langzaam wordt het meer en meer een nachtmerrie die nooit meer op lijkt te houden. Er is maar een uitweg volgens de regisseurs van de klucht: Vaccineren.

“Even een prikkie halen” hoor ik Hugo ergens zeggen. “Even een prikkie halen en niet zeuren” hij zegt het echt. Hugo onze leraar derde klas basisschool. De media typt het allemaal klakkeloos op. Ze zijn de ambassadeurs van Hugo, het vaccin en het beleid geworden. Op 4 januari kopt de Telegraaf, de krant van wakker Nederland. “Middel voor 95 % effectief. Nog eens miljoenen prikken mogelijk bij groen licht Moderna Vaccin”. Het moet nog goedgekeurd worden, maar wij van Wakker Nederland melden het alvast. Die keuring stelt toch niets voor.

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz.
Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s.
Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media.

Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video’s?
Help ons een in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz. https://steun.cafeweltschmerz.nl/

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?
https://cafeweltschmerz.nl/nieuwsbrief/

Of beluister hier de podcast op SoundCloud:

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.