Adjiedj Bakas in tweedelig gesprek met Frits Bolkestein over: Nederland, de Wereld en vooral Griekenland en Europa

i4RYw0g0Het heldere gesprek begint in deel 1 over direct over de “Urgenda uitspraak” van de Haagsche rechtbank die net in de studio binnenkwam. Volgens Frits Bolkestein is dit een verkrachting van de democratie en moet deze rechtbank zich diep schamen. Verder over: De toekomst van de democratie, het verdomhoekje dat  Israël heet, de lastige omstandigheid van de Palestijnen, de politici die zich afkeren van grote issues, de onstuitbare migratiegolf, het terugsturen van bootvluchtelingen, ontwikkelingshulp koppelen aan geboortebeperking, de foute oorlogen in Irak en Libië, de oplopende spanningen in Azië, de vlucht uit Afrika, het onbestemde oorlogsgevoel in Europa en het verketteren van het consumentisme. Een prachtig geloofsdocument van de éminence grise van de VVD. 
Podcast

Het vervolggesprek met Frits Bolkestein over Europa. “De Unie heeft ons veel goeds gebracht, maar de Euro is mislukt!” Verder over de Griekse tragedie, de ongelijkheid van economische culturen tussen Mediterrane landen en Noord Europa, de Euro als slaappil, het beginspel tussen Duitsland en Frankrijk en het mislukken van de Federatie en tot slot de zegeningen en hysterie rond de TTIP.


 
Podcast

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.