Adjiedj Bakas met Hajo Smit; 10 ideeën voor de kabinetsformatie 2017


Onze gesprekken zijn vertegenwoordigd in de collectie van het Instituut voor Beeld en Geluid. Ze zijn relevant en blijven geldig voor de toekomst. Help deze toekomst met een donatie: NL23 TRIO 0390 4379 13

Voor een handzaam uittreksel van de 10 ideeën, klik hier
Voor het volledige rapport, klik hier

Politieke partijen krijgen zo vlak voor verkiezingen advies uit velerlei hoek. Wat die adviezen met elkaar gemeen hebben, is dat ze betrekking hebben op één regeerperiode. Veel problemen hebben echter behoefte aan een aanpak die meerdere regeerperiodes beslaat. Als partijloze, betrokken burger en trendwatcher richt Adjiedj Bakas zich bij zijn adviezen juist op de langere termijn.
In “10 ideeën voor de kabinetsformatie 2017”, staan mijn adviezen op terreinen zo verschillend als economie, immigratie, duurzame energie, zingeving, democratie, digitalisering, pensioenen en arbeidsmarkt. De ideeën haken aan bij praktisch alle kleuren uit het politieke spectrum, en kunnen dus worden ingezet ongeacht de samenstelling van het nieuwe kabinet. Het zijn ideeën ter inspiratie, wat wil zeggen dat ze niet tot in detail zijn uitgewerkt. Dat betekent echter niet dat ze vrijblijvend zijn. Het zijn ideeën waar overheidsraden en -commissies verder mee aan de slag kunnen.
Het delen van dit bericht waarderen we zeer!


[contact-form][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mailadres’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Website’ type=’url’/][contact-field label=’Reactie’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.