Assange Uitlevering Update deel 2: Rico Brouwer in gesprek met CIA klokkenluider John Kiriakou

Impressie van de eerste dag van de hoorzitting over de uitlevering van Julian Assange aan de Verenigde Staten, daarna een interview met CIA klokkenluider John Kiriakou (Engels gesproken) over dit uitleveringsproces.
Kiriakou werkte tijdens de Irak oorlog waar de rechtszaak rond de uitleverin van Assange over gaat, voor de CIA en is klokkenluider over het Amerikaanse waterboarden/martelprogramma in Guantanamo Bay.
In gesrek over Assange, Wikileaks, Securedrop, Publeaks, de Amerikaanse verkiezingen en over veilig communiceren via Internet.
links:
interview met John Kiriakou (Engels gesproken) over zijn klokkenluiden en over de CIA https://potkaars.nl/blog/2019/4/29/cia-whistleblower-john-kiriakou-cia-whistleblower
Meer interviews en achtergronden over de uitlevering van Assange op: https://potkaars.nl/assange
Bekijk deze video op YouTube:

Bekijk de video op LBRY.tv:

Luister de podcast op SoundCloud:

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.