‘Babyboomers sleuren hun welvaart mee het graf in!’; Wellens & Hulleman

Babyboomers sleuren alles mee hun graf in en laten ons achter met; een enorme staatsschuld, een incapabele Europese Unie en een overheidssysteem dat hortend en stotend haar weg zoekt met krakkemikkige banken als fundament.
De generatie babyboomers hebben de welvaart beleend maar niet verdiend. Een vrij associërend gesprek tussen Arno Wellens en Sven Hulleman over de pensioenen, de vergrijzing, de cultuurclash met de Millennials, de onmogelijkheden van de studiefinanciering en verwachtingen over de toekomst van Nederland en de rest van de wereld.
📌Help Café Weltschmerz met een donatie of adopteer een aflevering: tnv Coöperatie Weltschmerz NL23 TRIO 0390 4379 13. Https://www.cafeweltschmerz.nl/doneer[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.