Banken redden is illegaal en ondemocratisch: Arno Wellens en Paul Buitink

Het Euro Evangelie deel 3. Arno Wellens over zijn nieuwe boek en documentaire.
Wellens maakt zich zorgen over de alsmaar oplopende en vaak verborgen rekening van de euro waardoor de staatsschuld kan gaan oplopen naar meer dan 700 miljard euro. Door middel van creatief boekhouden en instellingen als het Europees Stabiliteitsmechanisme (ESM), de Europese Centrale Bank (ECB), het Single Resolution Fund (SRF), Europees Depositogarantiestelsel en TARGET2 wordt de burger op het verkeerde been gezet.
Wellens vindt dat het tijd is voor een referendum waarbij de burger wordt geïnformeerd over de werkelijke kosten van de euro en dan kan besluiten of hij door wilt.
📌Help Café Weltschmerz met een donatie of adopteer een aflevering: tnv Coöperatie Weltschmerz NL23 TRIO 0390 4379 13. Https://www.cafeweltschmerz.nl/doneer. 📌Cafe Weltschmerz is ook terug te vinden op alle grote podcast kanalen.[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.