Bestuurlijke Gomorra in Den Helder; Rob Scholte en Geurt Visser

Burgemeester en Wethouders lijken buiten het toeziend oog van “Den Haag”, zich geheel los gemaakt te hebben van enige bestuurlijke ethiek.

Wethouder van Den Helder, Geurt Visser werd onlangs weggestuurd door het College van Burgemeester en Wethouders. Rob Scholte ligt met zijn Rob Scholte Museum ook al jaren in conflict met diezelfde gemeente. Een opeenhoping van bestuurlijke manipulaties, fraude en vervalsing, zo lijkt het. In alle opzichte verziekte verhoudingen cumulerend in wanprestaties en onbehoorlijk bestuur.
Den Helder lijkt zich geheel los gemaakt te hebben van enige bestuurlijke ethiek zoals dit nog wel geldt in de rest van Nederland.
Geurt Visser vertelt…..

Doneer CAFÉ WELTSCHMERZ we hebben uw hulp echt nodig! NL23 TRIO 0390 4379 13

[contact-form][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mailadres’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Website’ type=’url’/][contact-field label=’Reactie’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.