Bilderberg en andere praatclubs – De Tafel Van Feshtali #4

De tafel Van Feshtali #4

In de vierde aflevering van De Tafel Van Feshtali gaat Shohreh in gesprek met Ralf Dekker, Pieter Stuurman en Patrick Savalle. Samen met haar sidekick Chris van der Ende bespreken zij de rol van praatclubjes als de Bilderberg conferentie, World Economic Forum en de Bohemian Club. Ook komt de pandemiewet aan bod, is deze wet potentieel gevaar voor onze soevereiniteit?

Je hoort en ziet het in deze aflevering. Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video’s? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! https://cafeweltschmerz.nl/register/ Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? https://cafeweltschmerz.nl/nieuwsbrief/ Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s? Klik hierboven dan op Abonneren!

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.