Bloedkoraal en de spookfacturen – Juridisch Journaal

In het juridisch weekjournaal hebben we het over welke kosten er nou in rekening zijn gebracht, en waarop die gebaseerd zijn. Wat er naar voren komt is dat er zowel door het beheer als door het beveiligingsbedrijf, vervoersbedrijf en het slopingsbedrijf, puissante rekeningen in rekening zijn gebracht. Vast staat dat in sommige gevallen wel 100% en in de meeste gevallen wel 80% teveel in rekening is gebracht.

Het betreft fictieve rekeningen, er zijn geen Europese aanbestedingsregels gevolgd en alles werd toegestaan door de gemeente. Met een totaalbedrag van bijna 6 miljoen wordt geprobeerd de grond af te pakken van Fort Oranje. Dit is een van de grotere schandalen waarin alles uit de kast wordt getrokken om fraude en valsheid in geschrifte te plegen.—

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video’s? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!

Registreren

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s? Klik hierboven dan op Abonneren!

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.