Bloemlezing; Paul Cliteur en Sid Lukkassen

In dit gesprek neemt Paul Cliteur ons mee in een bloemlezing uit meerdere werken. Hij leest de teksten niet letterlijk voor maar mijmert erover met de filosoof Sid Lukkassen. Zij ondernemen een poging om verder te kijken dan thema’s als migratie, islamkritiek en cultuurmarxisme, maar ook om deze thema’s te verbinden.

Cliteur verkent zijn nieuwste werk ‘In naam van God’ dat hij publiceerde met de liberale denker Dirk Verhofstadt, broer van de politicus Guy Verhofstad. Toch blijkt Cliteur vooral te zijn gefascineerd en zelfs weggeblazen door ‘Levenslust en Doodsdrift’, dat hij met veel liefde bespreekt. Ook lichten de heren alvast een tipje van de sluiter op omtrent ‘Moord op Spinoza’ en ‘Cultuurmarxisme’: twee gloednieuwe én controversiële werken die spoedig verschijnen.
Help Café Weltschmerz en onze toekomst door een donatie of adopteer een aflevering: NL23 TRIO 0390 4379 13. https://www.cafeweltschmerz.nl/doneer 

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.