Boris van de Ven interviewt Ancilla Tilia; Over privacy en veiligheid

Kennismaking met Ancilla Tilia. Vanaf 24 februari gaat Ancillia binnen Café Weltschmerz interviewen over alle aspecten van privacy en veiligheid.
85454248-6774-4601-b23a-8b3398dd2cae
Profiel: Tilia zat in Rotterdam op het gymnasium en werkte als serveerster toen ze door een fotografe werd ontdekt. Ze stopte met school en op haar achttiende verscheen ze onder haar geboortenaam als Playmate in het mannenblad Playboy, editie mei 2004. Vervolgens vertrok ze naar Los Angeles om met verschillende fotografen en modellen samen te werken.
In 2007 stapte Tilia in de Quote Challenge Rally. Daaruit kwam een videoclip voort met Jort Kelder en rapper Lange Frans.
Tilia volgde de halfjaaropleiding ‘Acteren voor de camera‘ bij Theaterschool de Trap in Amsterdam. Ze werd presentatrice van onder meer het programma ‘Feesten met Ancilla‘ op het weblog Flabber.nl. Ze deed presenteer- en acteerwerk voor onder meer Opel, Axe / Hyves promotie, Honda, Holland Poker, Pownews, Beat de Mol, Twestival editie 2008 en 2009 en ‘De meisjes van Thijs‘. De Radboud Universiteit was ‘not amused’ toen in 2010 bleek dat de afdeling voorlichting Tilia had ingehuurd voor enkele promotiefilmpjes. Na een zekere hoeveelheid negatieve reacties en de afkeuring van de studentenraad werd besloten toch maar niet met haar in zee te gaan.
Van 2007 tot 2009 verscheen Tilia meermaals als sidekick in Giel Beelens radioprogramma Nachtegiel, dat ook op televisiezender Nederland 3 werd uitgezonden. Ook werd ze gesponsord pokeraar voor Unibet Poker. Tilia schreef van 2008 tot 2010 voor het tijdschrift FHM de rubriek ‘Vraag het Ancilla‘, wat uiteindelijk een paginalange column werd die tot 2010 maandelijks verscheen. In 2011 schreef zij voor het boek ‘Aan mijn jongere ik‘ een openhartige brief aan zichzelf.
 

Podcast

Een donatie aan Café Weltschmerz is een aandeel in een betrouwbare samenleving!

Ondersteun Café Weltschmerz!
NL23 TRIO 0390 4379 13

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.