Bouwen aan een krachtig MKB – Olaf Weller en Edwin Schaafsma

In deze tweede aflevering van Nieuwe Wereld Ondernemers gaat Olaf Weller van Keuze Vrij Bij Mij, in gesprek met Edwin Schaafsma, ondernemer, coach en investeerder. We hebben het over zijn weg van 0 naar 200 miljoen omzet, de stijgende vermogensongelijkheid in Nederland, waarom Nieuwe Wereld Ondernemers goed moeten leren omgaan met geld en het belang van een sterk en krachtig MKB. “Het MKB dient veel meer samen te werken en te denken in kansen.”

Wil jij een gratis strategie gesprek met Edwin Schaafsma ter waarde van € 500? Ga dan naar: https://www.ejga.nl/

We leven in een tijd waarin ondernemers enorme uitdagingen voor hun kiezen krijgen. We weten steeds beter wat we niet meer willen, maar wat willen we dan wél? Middels Nieuwe Wereld Ondernemers zoeken we naar antwoorden op die vraag. Dat doen we door ondernemers, pioniers en experts te interviewen en door gelijkgestemde ondernemers live en online bij elkaar te brengen in hét nieuwe ondernemersnetwerk voor verbinding, inspiratie en co-creatie. Ga naar https://nieuwewereldondernemers.nl/ voor meer informatie over dit netwerk, vind bijeenkomsten bij jou in de buurt of help mee om deze te organiseren.

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.