Cabal verliest terrein Europa wordt wakker! Duncan Robles & Laura Hos

Wil jij Next steunen bij hun missie en reis door Europa, dan kan dat door een donatie achter te laten via: https://whydonate.nl/fundraising/steu…NEXT YouTube kanaal: https://bit.ly/3uhjtBW

NEXT Telegram: https://t.me/team_NEXT

NEXT Instagram: https://www.instagram.com/teamnexxt/

Duncan Robles en Laura Hos zijn met team NEXT begonnen aan hun tour door Europa. Zonder covid bewijzen hebben zij al zes landen weten te doorkruisen.

Hoe is het dagelijks leven in landen zoals Duitsland, Polen, Tsjechië en Oostenrijk? Worden de maatregelen daadwerkelijk gehandhaaft of hebben we voornamelijk te maken met enorme angstpropaganda?

In ieder land is dezelfde trend te zien; mensen worden massaal wakker. In veel landen vinden enorme protesten plaats en niemand lijkt nog te geloven in de covid-scam.

Ondertussen lijken veel landen de maatregelen omtrent corona los te laten. Waarom gebeurt dit? Kunnen we op korte termijn een nieuwe valse vlag verwachten?

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video’s? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!

Registreren

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s? Klik hierboven dan op Abonneren!

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.