Café Weltschmerz nieuwjaarsborrel

Op vrijdag 26 januari 2024 organiseren wij een nieuwjaarsborrel voor onze donateurs en vrienden, voor iedereen die ons heeft gesteund. Tijdens deze bijeenkomst zal ik onze nieuwe plannen voor Café Weltschmerz met jullie delen. We gaan bekijken hoe we stevig kunnen blijven doorgaan en de vrijheid van meningsuiting nog meer kunnen benadrukken. Ik zal ons kernteam aan jullie voorstellen en er is gelegenheid voor ontmoeting en kennismaking. Het belooft een gezellige, leuke en bijzondere avond te worden.

Vrijdag 26 januari: Inloop vanaf 19:00 uur, met een programma van 19:30 tot 21:30 uur. Aanmelding vooraf vereist. Gratis toegang voor donateurs, €10 voor niet-donateurs.

Klik hier voor tickets
https://shop.eventix.io/a7bc8424-71a3-11ee-bdc3-6a57c78572ab/tickets?shop_code=59tq883t&original_referer=https%3A%2F%2F9xxdq.r.a.d.sendibm1.com%2F

Café Weltschmerz is altijd een podium geweest voor vrije meningsuiting en kritisch geluid. Laten we er samen voor zorgen dat dit zo blijft.

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video’s? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!
https://cafeweltschmerz.nl/register/

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s? Klik hierboven dan op Abonneren!

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.