Complotgekte in Coronatijd met socioloog Dr Jaron Harambam, specialist in Complottheorieen

Er heerst een ware “Complot Explosie” over de hele wereld maar is die irrationeel en ridicuul? Als je het mij vraagt niet en daarom wilde ik (Flavio Pasquino, de maker van deze video) graag spreken met socioloog en complottheorie specialist Dr. Jaron Harambam. De Nederlander met Israëlische roots, woont en werkt in Brussel maar is regelmatig in Amsterdam te vinden en dus pakte ik mijn kans om de enigzins ruimdenkende socioloog aan de jas te trekken. Dit naar aanleiding van zijn interview in NU.nl waarin Dr. Harambam pleitte voor een dialoog met complotdenkers, die volgens hem soms gewoon een punt hebben. En zo sta ik er persoonlijk ook in, want de afgelopen maanden waren zo verwarrend en onlogisch dat het vrijwel onmogelijk was om geen complottheorieën aan te hangen en/of te verkennen. Ook ik zocht mijn heil bij Youtube video’s en stuitte oa. op David Icke die ook absurde dingen heeft geroepen maar t.a.v. de Covid 19 onstaans geschiedenis en de “hidden agenda’s” treffende hypotheses erop nahoudt. Het gesprek met Dr. Harambam was inspirerend, leerzaam en hoopvol en uiteraard hoop ik dat jij dat ook zo ervaart.
Bekijk deze video op YouTube:

Bekijk de video op LBRY.tv:

Luister de video op SoundCloud:

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.