Corona, een kwaadaardige crisis: Stefan Noordhoek en Wolfgang Wodrarg

De inmiddels wereldberoemde Dr. Wolfgang Wodarg – die vanuit meerdere relevante invalshoeken al decennia lang ervaring heeft met virussen, epidemieen en de gevolgen daarvan – geeft zijn visie op de Corona ‘Crisis’.
Een kwaadaardige crisis die volledig drijft op misinformatie en paniek. Enerzijds een ‘Corona-test’ die oude en al lang onder mensen circulerende corona-virussen detecteert. En die in steeds grotere aantallen uitgevoerd dus in steeds grotere aantallen positieve tests – alarmerende ‘cases’ genoemd – resulteert. Een griepgolf die in de medische wereld en de media alleen nog maar uit ‘Corona’ bestaat en waar alle andere respiratoire virussen die ook meedoen opeens uit beeld verdwenen. Een wereldwijd totaal aantal griepslachtoffers dat volledig in lijn is met andere jaren. Anderzijds een ‘ziekte’ COVID-19 die geen specifieke symptomen heeft maar voornamelijk van paniek aan elkaar hangt. Paniek die op diverse plekken in de wereld ziekenhuizen en zorgverleners in problemen heeft gebracht, niet vanwege ‘de ziekte zelf’, maar vanwege andere uiteenlopende omstandigheden, waaronder bevolkingsopbouw, gezondheid, kwaliteit en capaciteit vs zorg en de vaak dodelijke (IC/beademing) behandeling.
Wodarg is geruststellend voor iedereen die zich zorgen maakt over ‘het virus’. Dat gevaar is niet groter dan in elk andere griepseizoen, constateert hij (inmiddels ook op basis van tientalle internationale wetenschappers die de werkelijke cijfers uit de hele wereld analyseren). Wodarg’s boodschap is verontrustend als je je afvraagt hoe de hele wereld zich op basis van een zo duidelijk feitenvrije ‘paniek’ gek laat maken. Zich laat (ver)leiden tot het inperken van de meest fundamentele vrijheden. En zich denkt te moeten voorbereiden op een ’nieuw normaal’. Waarin ongelofelijk gevaarlijke en uiterst onwenselijke zaken als ‘massale vaccinatie’, ’contact tracing’ en andere ’surveillance’ opeens als aantrekkelijke oplossing worden gezien.
Wodarg waarschuwt voor een nieuwe golf van slim veroorzaakte paniek en duizenden onnodige doden als de ‘COVID-19’ (Hydroxy) Chloroquine behandelingen die nu in honderden trials door de WHO worden voorbereid en straks in Afrika worden uitgevoerd. 10-20% vd mannelijke bevolking uit voormalige Malaria-gebieden heeft de aandoening ‘favisme’ (Glucose-6-phosphaat-dehydrogenase deficiëntie (G6PD) ook wel bonenziekte genoemd). Voor deze grote groep mensen is de behandeling met (Hydroxy) Chloroquine vaak dodelijk.
Dr. Wolfgang Wodarg roept iedereen dringend op om zich te richten tot de eigen volksvertegenwoordigers. En een appèl te doen aan hun verantwoordelijkheidsgevoel. Zich te informeren. En te zorgen dat de wereldwijde waanzin over de gelogen crisis en de ontzettend gevaarlijke ‘oplossingen’ per direct gekeerd worden.
Bekijk deze video op YouTube:


Bekijk de video op LBRY.tv:

Luister de podcast op SoundCloud:

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.