Corona == SARS1 en de rol van wetenschap – Stefan Noordhoek in gesprek met Dr. Peter Borger

Deze video is mede mogelijk gemaakt door de G10: kik hier: http://www.g10vandeeconomie.nl
Het nieuwe ‘onbekende’ virus dat de hele wereld in z’n greep houdt is niets meer, maar ook niets minder dan een regelrechte verzwakte mutatie van SARS1 uit 2003. Dr. Peter Borger (moleculaire genetica en biochemie, oprichter van The Independent Research Initiative on Information & Origins) licht in een gesprek met Stefan Noordhoek (ondernemer, interviewde eerder Dr. Wolfgang Wodarg) onder andere zijn publicatie in april in het American Journal of Biomedical Science & Research met deze conclusie toe.
Wat waren de consequenties geweest als we deze conclusie eerder hadden onderkend? Hadden we al een medicijn kunnen hebben of een vaccin? Hadden we anders kunnen reageren? Hadden we kunnen weten dat het virus zoveel milder blijkt te zijn dan de wereld oorspronkelijk vreesde en nu blijkt? Wat was de rol van de wetenschap dat er na 2008 geen verder onderzoek meer naar SARS werd gedaan? Wat is überhaupt de stand van de medische wetenschap anno 2020? Hoe staat het met falsificatie, peer-review en ’the Replication Crisis’? Wat moet onze regering nu doen, en wat kunnen we in de toekomst doen?
00:02:56 – Coronavirussen, SARS en MERS
00:08:34 – SARS-CoV-2 is SARS1
00:14:16 – Corona PCR tests zeer onspecifiek
00:18:20 – na 2008 geen onderzoek meer?
00:21:33 – kansen vroegere onderkenning
00:36:09 – virussen muteren altijd naar ongevaarlijker varianten
00:39:00 – Hydroxychloroquine, werking, favisme (G6PD deficiëntie)
00:43:00 – vaccin is onwaarschijnlijk (en indien niet goed getest zeer gevaarlijk)
00:51:03 – 70% vd Medical Science is niet reproduceerbaar (en de ‘Replication Crisis’)
01:00:41 – wat nu te doen, wat in de toekomst te doen?
Met speciale dank aan Guido Versteeg voor het leggen van het contact met Dr. Peter Borger en het mede voorbereiden van het interview.
Bekijk deze video op YouTube:


Bekijk de video op LBRY.tv:

Luister de podcast op SoundCloud:

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.