Corona voorbij? Klimaat volgende stap naar het Social Credit System – Kees van Rengs & Marijn Poels

NEXT YouTube kanaal: https://bit.ly/3uhjtBWNEXT Telegram: https://t.me/team_NEXT

NEXT Instagram: https://www.instagram.com/teamnexxt/

Wil jij Next steunen bij hun reis door Europa, dan kan dat door een donatie achter te laten via: https://whydonate.nl/fundraising/steun-mediaplatform-next/nl

In deze nieuwe aflevering van NEXT gaat Kees in gesprek met Marijn Poels. Bekend als Nederlands onafhankelijke Film- en documentaire maker. Hiervoor ontving hij op 20 augustus 2011 de onderscheiding “The Voice of Peace” in de Pakistaanse stad Lahore. Uitgereikt aan personen die zich inzetten tegen terrorisme en geweld en opkomen voor de rechten van de mens.

Marijn Poels heeft door jaren ontwikkelingshulp ervaren dat dit systeem anders in elkaar steekt dan hij in beginsel dacht. Het houdt zichzelf in stand en leidt uiteindelijk niet tot het doel; minder armoede en meer gelijkheid. Door dit besef is Marijn zich meer gaan verdiepen in thema’s waar het narratief nauwelijks bevraagd mag worden. Denk aan klimaatverandering, energietransitie, ecologische landbouw en de psyche van de mens. Hij kwam hierdoor tot enkele schokkende conclusies.

In zijn laatste documentaire Headwind laat hij de ware impact van Windmolens zien. Deze doen namelijk meer kwaad dan goed; ze degraderen de biodiversiteit, er is enorm veel beton voor nodig, ze draaien op fossiele brandstoffen en de trillingen veroorzaken gezondheidsproblemen bij omwonenden.

We deden dit toch allemaal om onszelf en de wereld te redden? Zo is Marijn nu bezig met een documentaire over de corona situatie. Marijn ziet een nauwe link tussen de klimaat agenda en de corona crisis. Als wij niet opletten worden al onze vrijheden afgenomen en leidt dit mogelijk tot een totale controle staat waarin wij ons als mens niet meer vrij kunnen bewegen.

Dit is de opstap naar een Social Credit System!

Heb jij tips voor NEXT of weet jij een interessant persoon voor een interview (in Nederland, maar ook in Europa) mail ons dan via info@weltschmerznext.nl

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.