Coronabeleid: Imitatie Chinese repressie op basis van zeer twijfelachtige statistieken – Arno Wellens

Corona wordt een soort stok waarmee je in alle richtingen kunt slaan. Of het nu gaat om het verbieden van bepaalde demonstraties en evenementen, het registreren van elke beweging of het veranderen van het geldsysteem; Corona is het excuus.

We doen het toch voor de zorghelden en de gezondheid van onze kinderen!? Dan is kennelijk alles gerechtvaardigd. Daarbij wordt er ter inspiratie graag naar China gekeken, dat volgens ‘de wetenschap’ per inwoner 500 keer minder Coronadoden dan Litouwen heeft. Na twee weken in de pandemie is het eerstgenoemde land gewoon gestopt met het registeren van doden. Dat staat beter. De dubieuze statistieken worden door de WHO niet in twijfel getrokken, integendeel. Het kunstmatig laag gehouden dodental in dat land is nu een reden om repressie naar Chinees-communistisch model naar Westerse democratieën te exporteren. De gretigheid waarmee die de digitale dictatuur omarmen en alvast hun eigen burgers neermeppen is angstwekkend.

Maatregelen die meer natuurlijk aandoen, zoals stoppen met bezuinigen op de zorg als het daar allemaal om te doen was, zijn nooit een optie geweest. Ook mag je niet zeggen dat 94,9 procent van alle ziekenhuisopnames in verband met Corona, mensen betreft die zeer ongezond leefden. Daar helpt geen app van de accountant (?!) tegen.

Let op! Het filmpje is op 1 september 2021 opgenomen. De feiten en cijfers hebben betrekking op die dag. Handig: sindsdien is er in China niemand overleden door Corona. Dat mag namelijk niet. Zo gaat dat in de virologie.

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.