DE AANSLAG 1994; Rob Scholte en Micky Hoogendijk

Voor het eerst na 22 jaar een gesprek over de meest bepalende gebeurtenis uit hun leven.

“Het was zo zwaar na de dood van ons kind in Brussel en daarna de aanslag. Jij was erg gefocust op het oplossen van die aanslag en met mijn verdriet, pijn en trauma moest ik door naar de toekomst!”


Micky Hoogendijk was de vrouw van Rob Scholte. Tijdens de aanslag in 1994, waarbij Scholte beide benen verloor zat zij naast hem in de auto en bleef wonderwel ongedeerd. Scholte en Hoogendijk zijn na de aanslag gescheiden en hebben elkaar sindsdien slechts een enkele keer kort gesproken.
Café Weltschmerz heeft Rob Scholte in de gelegenheid gesteld dmv een serie interviews zijn geschiedenis in beeld te brengen. Zowel bevriende kunstenaars als criticasters en opponenten uit zijn leven komen in beeld. In dit document voor het eerst na 22 jaar een gesprek met zijn ex-vrouw over de meest bepalende gebeurtenis uit hun leven.

Doneer CAFÉ WELTSCHMERZ we hebben uw hulp echt nodig!
NL23 TRIO 0390 4379 13


Podcast

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.