De economische catastrofe: Sander Boon en Ramon Bril

De economische catastrofe is een feit.
De economie was eind 2019 al aan het verzwakken. Handel ging naar beneden en in de financiële wereld werd al op een recessie voorbereid. Toen het coronavirus de meeste landen in een lockdown dreef, gingen de financiële markt onderuit. Wat volgens media en overheid sterke economieën zouden zijn, bleken bubbels die op springen staan en stonden. De ECB en de FED reageerden snel en kochten weer schulden op, terwijl de overheden van de westerse wereld houden zich vooral met het virus bezig houden. Er broeit een economische catastrofe van ongekende kracht. Het huidige systeem is gebouwd op schuld, en dat kan niet blijven bestaan. Westerse overheden en de financiële sector zijn vervlochten en te groot geworden op rekening van de middenklasse, die haar welvaart ziet verdwijnen door mismanagement en het falen van de democratie. De middenklasse en haar productiviteit staat nogmaals garant. Een gesprek met Sander Boon over hoe we hier in zijn beland en wat ons mogelijk te wachten staat.
Bekijk deze video op YouTube:

Bekijk de video op LBRY.tv:

Luister de podcast op SoundCloud:

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.