De Euro: Harde crash of zachte landing? Edgar Wortmann en Ramon Bril

Deze video is mede mogelijk gemaakt door de G10: kik hier: http://www.g10vandeeconomie.nl
Geld dat op de bank staat, is niet van u, het is enkel een vordering. Gaat de bank failliet, dan bent u het kwijt. Banken spelen financiële spelletjes waar ze in goede jaren rijk van worden. In slechte jaren moeten deze gokverslaafden gered worden met behulp van uw betaalde belastingen. Worden ze niet gered, dan valt de Euro als munt. Onze eerlijke economie wordt gekaapt door de financiële economie, die nauwelijks bijdraagt aan onze welvaart. Sterker nog, het zijn veelal parasieten.
Op 24 juni 2020 bespreekt de Tweede Kamer de toekomst van het geldstelsel. Loopt het uit op een harde crash, of stuurt ze aan op een zachte landing zoals voorgesteld door stichting Ons Geld.
https://blog.onsgeld.nu/de-toekomst-van-het-geldstelsel/
https://blog.onsgeld.nu/harde-crash-of-zachte-landing/
Bekijk deze video op YouTube:


Bekijk de video op LBRY.tv:

Luister de podcast op SoundCloud:

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.