De fraude achter de cijfers – Willem Engel en Ivor Cummins

In deze uitzending gaat Willem Engel in gesprek met Ivor Cummins, voormalige biochemicus en consultant. Ze bespreken de huidige stand van zaken omtrent ‘COVID-19′ en de maatregelen die wereldwijd zijn genomen om zogenaamd de verspreiding van ‘het virus’ tegen te gaan.

Cummins deelt zijn zorgen over de langetermijneffecten van de maatregelen op zowel de volksgezondheid als de economie.

Engel en Cummins bespreken in deze uitzending de samenhang tussen de verschillende crises, zoals de financiële crisis en de milieucrisis, en hoe deze crises allemaal op dezelfde manier worden gepropageerd.

Een belangrijk onderdeel van de discussie is de EUROMOMO-data, waarbij Cummins betoogt dat deze gegevens niet op de juiste manier worden geïnterpreteerd en dat de risico’s van COVID-19 daarmee enorm worden uitvergroot.

Uiteraard worden ook de enorme, onderliggende politieke agenda’s besproken die bepalend zijn voor de beleidskeuzes waar we niet alleen nu, maar ook in de toekomst mee te maken zullen hebben.

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.