De huidige stand van zaken – Max von Kreyfelt & Erik Boomsma

In de wekelijkse uitzending met Erik Boomsma, spreekt Max von Kreyfeld met hem over de cijfers van de bijwerkingen die direct in verband staan met de injectie-campagne met de experimentele substanties, die als “Covid-19 Vaccins” worden aangeduid. Erik plaatst de cijfers, die hij uit de Open-Data-Source van het Centraal Bureau voor de Statistieken en van het bijwerkingen meldsysteem EudraVigilance van het Europese Medicijnen Agentschap (EMA) van de Europese Unie haalt, voor ons in duidelijke overzichten. Met deze overzichten drukt hij ons met de neus op de feiten. De feiten die onze overheid angstvallig voor het grote publiek verborgen houdt. En die cijfers en feiten zijn schokkend!

Anderhalve week geleden was de Open-Data-Source van EudraVigilance – zonder opgaaf van redenen – niet bereikbaar, maar op 19 oktober j.l. kwam hij weer met horten en stoten in de lucht. De cijfers van deze datum worden daarom in deze uitzending aan u getoond. Het is inmiddels 27 oktober 2021, en er is sindsdien geen nieuwe update van EudraVigilance uitgevoerd. Het blijft elke week opnieuw spannend of er een nieuwe update komt, of dat hij achtergehouden wordt. Maar Erik houdt het in de gaten en blijft registreren.

Wilt u zelf eens een kijkje nemen in de data van het CBS of EudraVigilance? Dat kan door op onderstaande links te klikken.

Bronnen:
– https://www.adrreports.eu/en/search_subst.html#
– https://opendata.cbs.nl/statline/#/CBS/nl/dataset/70895ned/table?ts=1601640885735

 

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.