De-industrialisatie van Europa – René Woensdregt met Alexander Skepko

De recente crash op de Engelse obligatiemarkt komt niet uit de lucht vallen. Stijgende inflatie, hoge schulden, oplopende rentes, de energiemarkt en nog veel meer creëren financiële schommelingen en economische onrust. Leerkracht en trader René Woensdregt en registeraccount Alex Skepko maken inzichtelijk hoe gas, het financiële systeem en (geo)politieke beslissingen met elkaar samenhangen. Ze onderbouwen dat ieder vanuit hun expertise met data en feiten.

Europa is afhankelijk van goedkoop en stabiel Russisch gas maar heeft het zichzelf onmogelijk gemaakt, meent het tweetal. Wat rest is een rap proces van Europese de-industrialisatie.

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video’s? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!

Registreren

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s? Klik hierboven dan op Abonneren!

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.