‘De macht van Brussel breken’: Chris Aalberts en Arnout Hoekstra

‘Laat Brussel niet de baas zijn, hoewel de SP niet tegen de EU is. Je moet met elkaar samenwerken, maar de EU slaat nu wel door! De Brusselse elite bemoeit zich steeds meer met zaken die wij nationaal beter kunnen beoordelen en oplossen. Het is daarnaast altijd mijn idee geweest om de multinationals en hun grootaandeelhouders te bestrijden. Brussel is daarvoor de beste plek met 30.000 lobbyisten’.
Arnout Hoekstra is lijsttrekker voor de SP bij de Europese verkiezingen. Hij was wethouder in Vlaardingen. Op zijn 16e werd hij lid van de jongeren afdeling van de SP. Hij was voornamelijk op buurtniveau activistisch.
📌Help Café Weltschmerz met een donatie of adopteer een aflevering: tnv Coöperatie Weltschmerz NL23 TRIO 0390 4379 13. Https://www.cafeweltschmerz.nl/doneer. 📌Cafe Weltschmerz is ook terug te vinden op alle grote podcast kanalen.[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.