De macht van de onzichtbare bankiers – Peter Toonen en Lucas Hollertt

Na de WEF bijeenkomst in Davos, de WHO bijeenkomst in Geneve en de Bilderberg in Washington, D.C., moeten wij ons afvragen welke belangen deze bijeenkomsten hebben gediend. Het boek ‘De macht van de onzichtbare bankiers’ is hier duidelijk over. Deze video werd al eerder door Café Weltschmerz uitgezonden, en nu herhaald want het boek ‘De macht van de onzichtbare bankiers’ is nu tijdelijk met korting verkrijgbaar

https://www.onzichtbaremacht.nl/

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video’s? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!

Registreren

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s? Klik hierboven dan op Abonneren!

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.