De machtsverschuiving van man naar vrouw; Hans van der Jagt en Daniela Hooghiemstra

Er is een enorme machtsverschuiving geweest van man naar vrouw.

Hoe is het nu in 2017, na die aardverschuiving, gesteld met de vrouw? Moet er nog verder geëmancipeerd worden?

 

Onze gesprekken worden opgenomen in de collectie van het Instituut voor Beeld en Geluid. Ze zijn relevant en blijven geldig voor de toekomst. Help deze toekomst met een donatie of adopteer voor 100,00 euro een aflevering en kom met je naam in de leader: NL23 TRIO 0390 4379 13
Daniela Hooghiemstra volgde het VWO aan de Werkplaats Kindergemeenschap in Bilthoven. Ze studeerde geschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam. In januari 2013 promoveerde ze aan deze universiteit op een proefschrift over Kees Boeke.
Ze is journalist en schrijft artikelen in de Volkskrant en NRC Handelsblad, gespecialiseerd in de geschiedenis van het Nederlands koningshuis waarover ze diverse artikelen en boeken publiceerde.

 
[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.