De val van ‘huize Moszkowicz’; Hans Knoop en Max Moszkowicz

‘Die achternaam daar heb ik behoorlijk last van’, zegt Max Moszkowicz junior.
Max Moszkowicz is één van de vier zonen van de roemruchtige strafpleiter, Max Moszkowicz senior. De overige zonen zijn; Bram, David en Baruch. Zowel de vader als de zonen stonden bekend als superieure- , succesvolle advocaten en strafpleiters.
Op het moment van dit interview is Max senior ernstig dementerend en Max junior de enige nog praktiserende advocaat. De overige drie broers zijn uit hun ambt gezet.
Max Moszkowicz vertelt in het gesprek met Hans Knoop over het familiedrama en zijn persoonlijke situatie.
📌Help Café Weltschmerz met een donatie of adopteer een aflevering: tnv Coöperatie Weltschmerz NL23 TRIO 0390 4379 13. Https://www.cafeweltschmerz.nl/doneer[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.