De veiligheidsbedreigingen van Europa; Sid Lukkassen en Michiel de Weger

“Het kan allemaal nog veel erger!”

Michiel de Weger is was tot juni 2016 als veiligheidsexpert betrokken bij G4S. Tegenwoordig is hij consultant bij Adviescentrum Bescherming Vitale Infrastructuur (Adviescentrum VBI). De Weger meldde zich eind 2015 met het verzoek betrokken te mogen worden bij een serie over ‘veiligheid’. Dit project ligt nog op de plank van Café Weltschmerz.
michieldewegersergeligtenberg
Hoewel het Atlantische gedachtegoed van De Weger, die van het politieke establishment grotendeels bevestigd, vonden wij zijn praktische visie voldoende interessant om daar aandacht aan te geven. De Weger maakt zich ook grote zorgen over de voortgaande, afnemende veiligheid binnen Europa. Hij detailleert in het gesprek met Sid Lukkassen de verschillende bedreigingen waar wij op Europese schaal mee te maken hebben ……..

Doneer Café Weltschmerz, we hebben uw hulp echt nodig! Click Hier!

(Disclaimer: Wij betalen over uw gift in Nederland belasting)

Podcast

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.