De verzekeraar kan GEEN kwaliteit beoordelen; Harry Starren en Marijke Linthorst

Onze gesprekken worden opgenomen in de collectie van het Instituut voor Beeld en Geluid. Ze zijn relevant en blijven geldig voor de toekomst. Help deze toekomst met een donatie of adopteer voor 100,00 euro een aflevering en kom met je naam in de leader: NL23 TRIO 0390 4379 13

(Dit is een pilot aflevering van Studio Weltschmerz)

 

Marijke Linthorst speelde een rol in het behoeden van de vrije artsenkeuze in de zorgverzekering. Haar fascinatie met de zorg bleek allerminst tijdelijk. Zij rapporteert wekelijks over de werking van het systeem on de praktijk. Dat zit vol met -soms verbazingwekkende – tegenstrijdigheden. In het interview stelt zij de diagnose en geeft ze de richting aan voor oplossingen.


[contact-form][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mailadres’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Website’ type=’url’/][contact-field label=’Reactie’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.