De Volksgangster uit Amsterdam; Esther van Fenema en Steve Brown

Onze gesprekken zijn vertegenwoordigd in de collectie van het Instituut voor Beeld en Geluid. Ze zijn relevant en blijven geldig voor de toekomst. Help deze toekomst met een donatie: NL23 TRIO 0390 4379 13

“De echte grote jongens zijn bekend en staan boven de wet”.


Steve Brown, voormalig crimineel of volksgangster en tegenwoordig underground presentator van “De stem van de straat”, hoofdredacteur van het “Volksnieuws uit Amsterdam-Noir”. Ook schreef hij de bestseller “Drugsbaron in spijkerbroek” en “Steve Brown in Gangsta s Paradise”.
Een gesprek met Esther van Fenema waarin Brown ons duidelijk maakt dat de werkelijke schade aan de samenleving ons toegebracht wordt door de criminaliteit van de bestuurlijke klasse.


[contact-form][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mailadres’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Website’ type=’url’/][contact-field label=’Reactie’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.