De wereld kan wel tegen een stootje!; Hans Hillen met Paul Frentrop

We zitten in een fase waarin oude structuren aftands en versleten raken. We hebben nu 100 jaar algemeen kiesrecht. Dat systeem loopt op zijn einde. 

Een gesprek tussen hoogleraar Paul Frentrop en oud-minister Hans Hillen.

Paul Frentrop (1954), was journalist voor NRC Handelsblad, Het Financieele Dagblad en hoogleraar Corporate Governance (goed ondernemingsbestuur). Hij heeft zich een groot deel van zijn werkzame leven bezig gehouden met vraagstukken die samenhangen met goed bestuur. Voor Forum Voor Democratie staat hij op plaats 3 tijdens de komende Tweede Kamer verkiezingen. Als hij in de kamer komt is het bedoeling dat hij leiding gaat geven aan de noodzakelijke sanering van de overheid en verlaging van de belastingen.

Doneer CAFÉ WELTSCHMERZ we hebben uw hulp echt nodig! NL23 TRIO 0390 4379 13


[contact-form][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mailadres’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Website’ type=’url’/][contact-field label=’Reactie’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.