De wereld na Corona; groepsgesprek door Sid Lukkassen

De wereld ná corona
Sid Lukkassen spreekt met Wybren van Haga, Frank Hartmann, Mariëlle Oosten, Robert Ossenblok en Ton Nijhof. Maakt de coronacrisis de Westerse wereld bewust van het belang van economische veiligheid? Laten we ons ziek maken door China en kopen we daar ook ons medicijn? Is er sprake van een herwaardering van economisch nationalisme, van productie voor de binnenlandse markt en fysieke beroepen? Wat betekent deze crisis voor ZZP’ers en MKB’ers? En hoe staat het met waarden als het gezins- en gemeenschapsleven, liefde en loyaliteit? Komen die hoger op de maatschappelijke agenda, of zullen de atomisering en digitalisering van het sociale leven des te harder en sneller doorzetten?
Bekijk deze video op YouTube:


Bekijk de video op LBRY.tv:

Luister de podcast op SoundCloud:

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.