‘Dokters van de toekomst’; Esther van Fenema, Pieter van Eijsden, Pieter Barnhoorn

Wat gaat er goed en wat moet er veranderen in de gezondheidszorg? Hoe ziet de toekomst er uit voor medici en wat is hun rol in de samenleving? Waar liggen de grenzen van het medisch handelen en wat mogen ‘patienten’ verwachten? Dit gesprek van Esther van Fenema met Pieter van Eijsden en Pieter Barnhoorn gaat over de grenzen van het stelsel en de veranderende rol van de zorgverleners. De dokters van de toekomst hebben een visie over de toekomst. Deze zoeken hun weg binnen de grenzen en anticiperen op de snelle maatschappelijke veranderingen.
Pieter Barnhoorn is huisarts-seksuoloog, docent en onderzoeker. Hij is werkzaam in een praktijk in Roelofarendsveen en bij de afdeling Public Health en Eerstelijnsgeneeskunde van het LUMC.
Pieter van Eijsden is neurochirurg UMC Utrecht en adjunct hoofdredacteur Nederlands Tijdschrift voor Geneeskunde (NTvG)
📌Help Café Weltschmerz met een donatie of adopteer een aflevering: tnv Coöperatie Weltschmerz NL23 TRIO 0390 4379 13. Https://www.cafeweltschmerz.nl/doneer.[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.