‘Earth Overshoot Day’; Tirso Francés en Dos Winkel

De oceaan in verval, deel3 De wereld heeft de eerste 7 maanden van 2018 alles verbruikt wat de draagkracht van de aarde mogelijk maakt. In 1997 werd dat moment pas bereikt op eind september. De oceaan komt versneld in de problemen. De oceanen raken leeg. Zeedieren sterven uit. Maar het leven in de oceaan is cruciaal voor het leven op aarde en daarmee ook voor onze gezondheid. Dos Winkel spant zich inmiddels 10 jaar in IM de positie van de oceaan te verbeteren. Hij heeft om die reden de organisatie Sea First opgericht. Een stichting die dmv educatie zich inzet ons besef over de waarde van de oceaan voor de aarde te vergroten.

📌Deze aflevering is geadopteerd door Monique Dontje  We besloten bij de geboorte van Café Weltschmerz non-profit te zijn en dat willen we ook blijven. Wij willen onafhankelijk zijn van de overheidssubsidie’s en sponsoring, van politieke- en commerciële invloed, maar tegelijkertijd onze content wel voor iedereen beschikbaar houden. Om dat te kunnen blijven doen, vragen wij jullie hulp met een regelmatig klein of een eenmalig substantieel bedrag. Grotere bedragen kunnen via een ANBI-regeling. Met jullie bijdrage kunnen we Café Weltschmerz in de lucht houden, om in deze bizarre tijden vol desinformatie, tegenspraak blijvend te faciliteren. Help Café Weltschmerz met een donatie of adopteer een aflevering: NL23 TRIO 0390 4379 13.

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.