Een boek, een docu en een burgerinitiatief; Arno Wellens en Sven Hulleman

Arno Wellens zit vol ideeën. De wereld moet transparanter en rechtvaardiger! De eurocrisis en alle rommel die daar bij hoort zal opgelost moeten worden. Sinds Wellens kort geleden afscheid nam bij ‘Folow The Money’ maakt hij een spurt naar voren. Een crowdfund actie voor het maken van zijn documentaire, het herschrijven van zijn boek het ‘Euro evangelie’ en het opzetten van een politiek slash burgerinitiatief…… Europa stormt af op een enorme nieuwe crisis en Wellens ziet uit welke hoeken ze komen.
📌Help Café Weltschmerz met een donatie of adopteer een aflevering: tnv Coöperatie Weltschmerz NL23 TRIO 0390 4379 13. Https://www.cafeweltschmerz.nl/doneer[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.