Een nieuwe wereld volgens Arno Wellens en Dennis Honing

Een eerste kennismakingsgesprek tussen Arno Wellens en Dennis Honing over de toekomst van de wereld.
Het gesprek ontstond spontaan tijdens het uitvallen van een opname. Beide heren waren bij toeval gelijktijdig in de studio en bleken een wonderlijke click te hebben.
Het gesprek gaat over de vraag van Honing over de toekomstkansen van de nieuwe wereld. Volgens Wellens moeten we eerst de werkelijke problemen eerst onder ogen willen zien alvorens er sprake kan zijn van een nieuwe betere wereld met gelijke kansen.
📌Help Café Weltschmerz met een donatie of adopteer een aflevering: tnv Coöperatie Weltschmerz NL23 TRIO 0390 4379 13. Https://www.cafeweltschmerz.nl/doneer[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.