Erik de Vlieger met nieuwe interviewster, Fre Hooft van Huysduynen

erikFre Hooft van Huysduynen verzint stripverhalen (Telegraaf) coacht wetenschappers op universiteiten (o.a. Nijenrode), is theatermaakster en tot slot moeder van een zevenjarige tweeling.Waarom heeft Café Weltschmerz geen vrouwen als interviewers, is de vraag? Erik is volgens Fre een “kereltje” met een “betrappende” kijk op de wereld. Dat is vooral een mannelijke kijk op de wereld. Een vrouwelijke kijk op de wereld is meer gericht op de belevings- en gevoelswereld, de mens achter het plaatje, minder op het meningencircuit, minder op de polariteit tussen stellingen. Erik voelt zijn vrouwelijke hormonen opspelen, want zijn vragen gaan de laatste periode steeds meer om de mens achter de persoon, vertelt hij. Verder gaat het over leiderschap, de positie van de vrouw in Nederland en mannelijke en vrouwelijke methodes.
Waarom willen mannen winnen? Waarom willen mannen aan de top van een heuvel staan? Hoe ziet die vrouwelijke wereld er uit?
Ook nog over: Pussy Platform, porno als harde seksualiteit en porna als zachte en emotionele seksualiteit. In de nabespreking: de belastingdienst die aanslagen verstuurd heeft naar de nabestaanden van de MH17.
 


 
Podcast

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.