Esther van Fenema & Arold Langeveld; De ‘psychiater’ en de ‘counselor’.

Arold Langeveld, in een vorig leven regisseur, is counselor, executive presentatiecoach en oprichter de School voor Presentatiecoaching.
Langeveld sprak in 1989 op verschillende universiteiten in de Verenigde Staten en deed hij daar zijn eerste ervaring op als presentatiecoach. Later, in zijn werk als regisseur, kwam hij tot inzicht over de essentie van authenticiteit. Hij coacht de top van het bedrijfsleven en is het geheime wapen van presentatoren, politici en topsporters die met regelmaat voor een camera of een groot publiek staan. In zijn visie staat echtheid bovenaan. Dat geldt voor de spreker om een geloofwaardige presentatie te kunnen geven maar ook voor de coach die hem begeleidt.

In dit gesprek van Esther, zoekt de psychiater naar de rode draad in zijn werk. Wat doe Arold met zijn cliënten waardoor hij  succesvol is?  Een gesprek over gevoelens, angsten, ego, verdriet, kwetsbaarheid en datgene wat een mens vervreemdt?

We besloten bij de geboorte van Café Weltschmerz non-profit te zijn en dat willen we ook blijven. Wij willen onafhankelijk zijn van de overheidssubsidie’s en sponsoring, van politieke- en commerciële invloed, maar tegelijkertijd onze content wel voor iedereen beschikbaar houden. Om dat te kunnen blijven doen, vragen wij jullie hulp met een regelmatig klein of een eenmalig substantieel bedrag. Grotere bedragen kunnen via een ANBI-regeling. Met jullie bijdrage kunnen we Café Weltschmerz in de lucht houden, om in deze bizarre tijden vol desinformatie, tegenspraak blijvend te faciliteren.
Help Café Weltschmerz met een donatie of adopteer een aflevering: Coöperatie Weltschmerz NL23 TRIO 0390 4379 13.

Podcast

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.