Flexibilisering is voor mensen niet goed georganiseerd?; Mikkel Hofstee en Marjolijn ten Hoonte

Wat is de betekenis van werk voor mensen en hoe zit die institutionele wereld van arbeid in elkaar?
Een gesprek van Mikkel Hofstee met Marjolijn ten Hoonte.
Volgens Marjolijn Ten Hoonte is de grootste verandering in de arbeidsmarkt vanuit het verleden dat er geen baanzekerheid meer is. Flexibilisering van de arbeidsmarkt is er altijd geweest., want bedrijven hebben altijd behoefte gehad aan aanpassingsvermogen, maar we hebben verzuimd om de opstap naar werk op een goede manier voor mensen te organiseren.
Marjolijn ten Hoonte heeft arbeidsrecht gestudeerd en is directeur arbeidsmarkt en MVO Randstad.
📌Help Café Weltschmerz met een donatie of adopteer een aflevering: tnv Coöperatie Weltschmerz NL23 TRIO 0390 4379 13. Https://www.cafeweltschmerz.nl/doneer[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Comments are closed here.

Logo
Meediscussiëren? Word lid!
Alleen als lid kun je reageren op artikelen. Word lid, wees onderdeel van de discussie en geniet van vele andere voordelen!
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.