Foute Boel S1 #01: P Diddy Rechtszaak, Militairendienstplicht & Cloud Seeding Exposed!

Welkom bij Foute Boel, het enige amusement, infotainment kanaal waar we de foute zaken onthullen over de meest spraakmakende onderwerpen! Deze keer zijn we diep in de P Diddy rechtszaak gedoken – ontdek de schokkende details die de mainstream media je niet vertellen! Maar dat is nog niet alles – we gaan ook in op het controversiële debat rondom militaire dienstplicht. Is er meer aan de hand dan we denken? En vergeet niet onze onthullende analyse van cloud seeding – is er iets fout aan de hand in de lucht? Blijf bij ons terwijl we foute zaken aan het licht brengen over deze hete topics! Abonneer nu en mis geen enkele scoop!

Wil je ons ondersteunen en ons helpen meer van deze onthullende content te produceren? Overweeg dan om te doneren op onze website: www.fouteboel.nl/doneren. Jouw steun maakt echt een verschil!

Daarnaast, steun ook het geweldige werk van onze partner Café Weltschmerz door te doneren op hun website: www.cafeweltschmerz.nl/doneren. Samen kunnen we blijven strijden voor transparantie en waarheidsvinding.

Presentatie: Doelah – Fouteboel

#FouteBoel #Pdiddy #Militairedienstplicht #CloudSeeding #Exposed #Infotainment #weathermodification

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video’s? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!
https://cafeweltschmerz.nl/register/

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s? Klik hierboven dan op Abonneren!

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.