Foute Boel S1#02: Hollywood Drama, CO2 Burgers & Extreem Links: Foute Boel onthult het!

Doulah verwelkomt je bij een nieuwe aflevering van Foute Boel! Vandaag gaan we dieper in op enkele opmerkelijke gebeurtenissen. Harvey Weinstein’s gevangenisstraf van 23 jaar is ingetrokken vanwege procedurefouten, terwijl Alec Baldwin ook niet wordt vervolgd voor het tragische schietincident op zijn filmset. Ook bekijken we Ghislaine Maxwell’s pogingen om haar vervolging te voorkomen. Maar eerst, in eigen land, bespreken we het nieuwe CO2-arme vlees van de Appie en het wantrouwen jegens mRNA-vaccins. Daarna duiken we in de ‘gespeelde verontwaardiging’ van extreem links. Twitterreacties reageren spitsvondig op deze gespeelde verontwaardiging. Abonneer voor meer grappige, informatieve content! Bedankt voor het kijken naar Foute Boel!” Vond je dit een leuk programma, laat dan een reactie achter in de comments.

Presentatie: Doelah – Fouteboelnl

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video’s? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!
https://cafeweltschmerz.nl/register/

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s? Klik hierboven dan op Abonneren!

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.